Τυροπιτάκια με γιαούρτι
Υλικά
-
1 κεσεδάκι γιαούρτι (όχι στραγγιστό)
-
1 κεσεδάκι αραβοσιτέλαιο
-
1 φαρίνα
-
200 γρ. τυρί φέτα
-
πιπέρι
-
βούτυρο ή μαργαρίνη για το άλειμμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε μια λεκάνη το γιαούρτι, το αραβοσιτέλαιο και τη φαρίνα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ζύμη. Την αφήνουμε για 30′.
-
2
Θρυμματίζουμε τη φέτα και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
-
3
Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, ανοίγουμε μικρά φύλλα τα γεμίζουμε με φέτα και τα “κλείνουμε”.
-
4
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς για 15′ και ψήνουμε για 20′-25′.
Σχόλια (104)