κύρια φωτογραφία συνταγής Τυροπιτάκια στο τηγάνι
ace
ace @cook_8453365
,Eλλαδα

Πανεύκολα, νόστιμα, ό,τι πρέπει για ξαφνικούς επισκέπτες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το λάδι στο τηγάνι να είναι αρκετό, για να μη μείνουν άψητα στο κέντρο. Φτιάχνονται με υλικά που πάντα υπάρχουν στο σπίτι. Παίρνω με ενα κουτάλι χυλό απο το μπολ και με ενα άλλο βοηθάω το χυλό να μπει στο τηγάνι ομοιόμορφα. Καλή επιτυχία σε όποιον τα φτιάξει!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

γύρω στα 25 τεμάχια
  1. λίγο μαυροπίπερο
  2. 1 κουταλιά σούπας ξύδι
  3. 1 κ.γ. ζαχαρη
  4. 1/2 φλιτζανάκι του ελληνικού σπορέλαιο
  5. 1/2 φλιτζανάκι του ελληνικού γάλα
  6. 1/2 κούπα του νέσκαφε χλιαρό νερό
  7. φαρίνα περίπου μισό πακέτο (250 γρ.)
  8. τυρί φέτα τριμμένο
  9. λαδι για τηγανι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύω με ενα πιρούνι τα υλικά σε ενα μπολ.

  2. 2

    Ρίχνω σιγά σιγά τόση φαρίνα, ωστε να επιτύχω ενα χυλό σαν του κεικ περίπου.

  3. 3

    Ρίχνω και την τριμμένη φετα, ανακατεύω και αφήνω κανένα δεκάλεπτο.

  4. 4

    Βάζω αρκετό λάδι σε τηγάνι να κάψει και με ενα κουτάλι της σούπας ρίχνω εδω κι εκεί κουταλιές απο το χυλό.

  5. 5

    Μόλις ροδίσουν απ΄τη μια μεριά, γυρίζω κι απο την άλλη.

  6. 6

    Τα βγάζω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να τραβήξει το παραπανίσιο λάδι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (16)

christin2
christin2 @cook_8466084
Μολις διαβασα την ευκολια και γρηγοραδα της συνταγης σου, ετρεξα κατευθειαν να τα φτιαξω. \"Πειραξα\" λιγο τη συνταγη βαζοντας λιγο αλατακι και ενα κουταλακι μπέικιν. Δεν εχω λογια... Πιο τελεια δεν μπορουσαν να γινουν!!!!! Οι κουταλιτσες ηρθαν και φουσκωσαν κι εγιναν σαν αλμυροι λουκουμαδες. Περιττο να σου πω οτι τα τσακισαμε οικογενειακως!!! Κατοχυρωνεται!!!!!!! Ευχαριστω παρα πολυ και φυσικα πεντε πηρουνακια [γιατι δεν εχει παρα πανω...] ΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ. Μπραβο και παλι μπραβο

Από

ace
ace @cook_8453365
στις
,Eλλαδα