κύρια φωτογραφία συνταγής Τυρόπιττα χωρίς φύλλο
domenica77
domenica77 @cook_8452690

Μια τελεια τυροπιττα που τρωγεται και παγωμενη χωρις την εντονη γευση του τυριου σερβιρεται πολυ ωραια και οταν εχουμε τραπεζι αρεσει και στους ιδιοτροπους.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ειναι πολυ ευκολη και πολυ νοστιμη το μονο μυστικο της ειναι η ζυμη να ειναι σαν πυχτος χυλος.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3 αβγα
  2. 1 κεσε γιαουρτι
  3. 1 κεσε γαλα
  4. 2 κεσεδες νερο
  5. εναμιση κεσε καλαμποκελαιο
  6. 500 γραμ τυρι φετα
  7. αλευρι φαρινα
  8. πολυ λιγο αλατι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι εκτος απο το τυρι και το αλευρι, στην συνεχεια βαζουμε και το αλευρι κανοντας ενα μειγμα οπως του κεικ.

  2. 2

    Στο τελος ριχνουμε την φετα κομμενη σε μικρα κομματακια.

  3. 3

    Τα ανακατευουμε ολα μαζι και στον φουρνο 200 βαθμούς για περιπου 40 λεπτα.

Αντιδράσεις

Από

domenica77
domenica77 @cook_8452690
στις
[URL=http://www.christmaswordslive.com][IMG]http://img802.mytextgraphics.com/christmaswordslive/2008/11/23/00a123f88b3acf121089a91bc770cff2.gif[/IMG][/URL]
Δες περισσότερα