Τυροστριφτάρι με άνηθο
Την έφτιαχνε η πεθερά μου και ήταν από τις αγαπημένες μου...
Λίγα μυστικά ακόμα
Περιμένω εντυπώσεις!! Καλή όρεξη
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια λεκάνη αδειάζετε το γιαούρτι και τα τυριά και ανακατεύετε. Προσθέτετε τα αυγά, το γάλα, το λάδι και τον άνηθο. Όταν το μίγμα ανακατευτεί καλά ρίχνουμε το σιμιγδάλι και αλάτι, πιπέρι.
-
2
Ανοίγουμε τα φύλλα, τα γεμίζουμε κατα μήκος και τυλίγουμε σε βουτυρωμένο στρόγγυλο ταψί σαν σαλιγκάρι. Περνάμε με αυγό και γάλα το φύλλο για να γίνει τραγανό.
-
3
Ψήνουμε στους 200 για 45 λεπτά σε χαμηλή σχάρα με αέρα.
Σχόλια