κύρια φωτογραφία συνταγής Το Βουλγάρικο πράμα

Το Βουλγάρικο πράμα

7 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Μιχάλης Κουτεντάκης
Μιχάλης Κουτεντάκης @cook_8499730

Μια απλή συνταγή που έφτιαξε μια Βουλγάρα φίλη ενός φίλου μου και μας έφεραν να δοκιμάσουμε!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μόνο να υπάρχει πείνα...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3 ατομα
  1. 1 φύλλο σφολιάτας
  2. σάλτσα πελτέ
  3. 100 γρ. φέτα περίπου
  4. 100 γρ. κασέρι πάλι
  5. 2 ειδών αλλαντικά της επιλογής σας
  6. 1 κόκκινη πιπεριά
  7. λίγο λάδι για το ταψί (σπορέλαιο κατά προτίμηση)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πρωτα αλείφουμε το ταψί με το λάδι.

  2. 2

    Έπειτα βάζουμε το φύλλο πάνω στο ταψί, αλείφουμε με σάλτσα το μίσο φύλλο και μετά στο μισό αλειμμένο φύλλο τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά.

  3. 3

    Το διπλώνουμε στη μέση και κλείνουμε καλά τις άκρες μ ενα πιρούνι και ΑΠΟ ΠΑΝΩ το κόβουμε για να ανοίξει.

  4. 4

    Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και οταν ροδοκοκκινίσει το βγάζουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Μιχάλης Κουτεντάκης
στις