Το Βουλγάρικο πράμα
Μια απλή συνταγή που έφτιαξε μια Βουλγάρα φίλη ενός φίλου μου και μας έφεραν να δοκιμάσουμε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μόνο να υπάρχει πείνα...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πρωτα αλείφουμε το ταψί με το λάδι.
-
2
Έπειτα βάζουμε το φύλλο πάνω στο ταψί, αλείφουμε με σάλτσα το μίσο φύλλο και μετά στο μισό αλειμμένο φύλλο τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Το διπλώνουμε στη μέση και κλείνουμε καλά τις άκρες μ ενα πιρούνι και ΑΠΟ ΠΑΝΩ το κόβουμε για να ανοίξει.
-
4
Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και οταν ροδοκοκκινίσει το βγάζουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια