κύρια φωτογραφία συνταγής Το γαλλικό τοστ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
,ΕΛΛΑΔΑ

Ένα γρήγορο και θαυμάσιο κολατσιό!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

22 Minutes
  1. 4 φέτες κασέρι
  2. 4 φέτες ζαμπόν
  3. 3/4 του ποτηριού γάλα
  4. Λίγο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το ψωμί του τοστ διαγώνια σε τρίγωνα

  2. 2

    Βάζουμε τα μισά τρίγωνα σε ένα λαδομένο πυρέξ

  3. 3

    Στα μισά τρίγωνα βάζουμε από πάνω τυρί και στα άλλα μισά ζαμπόν

  4. 4

    Τα σκεπάζουμε με με το υπόλοιπο ψωμί

  5. 5

    Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και τα ρίχνουμε στα ψωμάκια

  6. 6

    Αφήνουμε τα ψωμάκια να το ρουφήξουν καλά και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

sourkouna
sourkouna @cook_8459230
Το french toast γινεται τηγανιτο και οχι στο φουρνο.Βουταμε στο αυγο το καθε τοστ που φτιαχνουμε και το τηγανιζουμε με βουτηρο.Επισης μπορει να γινει και γλυκο παραλειποντας το ζαμπον-τυρι, απλα βαζοντας λιγη ζαχαρη στο αυγο.Σερβιρετε με φρουτα,ζαχαρη αχνη και mable syrup.

Από

ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
στις
,ΕΛΛΑΔΑ