Το γαλλικό τοστ
Ένα γρήγορο και θαυμάσιο κολατσιό!!!
Υλικά
-
8 φέτες ψωμί του τοστ
-
4 φέτες κασέρι
-
4 φέτες ζαμπόν
-
3/4 του ποτηριού γάλα
-
2 αυγά
-
Λίγο ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το ψωμί του τοστ διαγώνια σε τρίγωνα
-
2
Βάζουμε τα μισά τρίγωνα σε ένα λαδομένο πυρέξ
-
3
Στα μισά τρίγωνα βάζουμε από πάνω τυρί και στα άλλα μισά ζαμπόν
-
4
Τα σκεπάζουμε με με το υπόλοιπο ψωμί
-
5
Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και τα ρίχνουμε στα ψωμάκια
-
6
Αφήνουμε τα ψωμάκια να το ρουφήξουν καλά και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν
Σχόλια (9)