κύρια φωτογραφία συνταγής Το γλυκό κοτόπουλο

Το γλυκό κοτόπουλο

15 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
floraki
floraki @cook_8463265
agios stefanos,ellada

Κοτόπουλο με γλυκόξινη και τεργιάκι. Νόστιμο και γρήγορο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το φαγητάκι ταιριάζει φανταστικά με ρυζάκι. Καλή σας όρεξη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 ατομα
  1. 4 φιλέτα στήθος κομμένο σε κομματάκια
  2. 1 πράσινη πιπερια σε κύβους
  3. 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
  4. 1/2 μπουκάλι κανονικού μεγέθους γλυκόξινη σάλτσα
  5. 1/2 μπουκάλι κανονικού μεγέθους τεργιάκι σάλτσα
  6. 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  7. λάδι για τηγάνισμα
  8. αλάτι
  9. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά στο λάδι.

  2. 2

    Μόλις τσιγαριστούν ρίχνουμε το κοτόπουλο.

  3. 3

    Αλατοπιπερόνουμε και περιμένουμε να ψηθεί το κοτόπουλο.

  4. 4

    Ρίχνουμε τις σάλτσες και το μέλι και περιμένουμε να πάρει μια βράση η σάλτσα.

  5. 5

    Το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

floraki
floraki @cook_8463265
στις
agios stefanos,ellada