Το γλυκό κοτόπουλο
Κοτόπουλο με γλυκόξινη και τεργιάκι. Νόστιμο και γρήγορο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το φαγητάκι ταιριάζει φανταστικά με ρυζάκι. Καλή σας όρεξη.
Υλικά
-
4 φιλέτα στήθος κομμένο σε κομματάκια
-
1 πράσινη πιπερια σε κύβους
-
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
-
1/2 μπουκάλι κανονικού μεγέθους γλυκόξινη σάλτσα
-
1/2 μπουκάλι κανονικού μεγέθους τεργιάκι σάλτσα
-
2 κουταλιές της σούπας μέλι
-
λάδι για τηγάνισμα
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά στο λάδι.
-
2
Μόλις τσιγαριστούν ρίχνουμε το κοτόπουλο.
-
3
Αλατοπιπερόνουμε και περιμένουμε να ψηθεί το κοτόπουλο.
-
4
Ρίχνουμε τις σάλτσες και το μέλι και περιμένουμε να πάρει μια βράση η σάλτσα.
-
5
Το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια