Το γλυκό της Βούλας
Το δοκίμασα Χριστούγεννα στην θεία μου και ξετρελάθηκα!!!!!!!!!
Υλικά
-
1 κουτί γάλα εβαπορέ
-
6 κ. σούπας άνθος αραβοσίτου
-
6 κ. σούπας ζάχαρη άχνη
-
2 κουβερτούρες και 1 τριμμένη (για πασπάλισμα από πάνω)
-
1 κουτί σαντιγί morfat
-
1 κ. σούπας κονιάκ
-
2 πακέτα μπισκότα (τα τετράγωνα)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αραιώνουμε το γάλα με 1 1/5 κουτί νερό.
-
2
Κρατάμε 2 κουτάλες γάλα για να διαλύσουμε το άνθος. Το υπόλοιπο το βάζουμε στην φωτιά.
-
3
Ρίχνουμε το άνθος και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
-
4
Όταν θα πήξει θα το βγάλουμε από την φωτιά και θα ρίξουμε την κουβερτούρα και το κονιάκ. Ύστερα ρίχνουμε τα μπισκότα.
-
5
Το βάζουμε στο ταψί χτυπάμε την σαντιγί με την ζάχαρη.
-
6
Σκεπάζουμε την κρέμα και τρίβουμε κουβερτούρα. Μπαίνει στο ψυγείο.
Σχόλια