κύρια φωτογραφία συνταγής Το γλυκό του 5λεπτου
bouka_tsoukaliou
bouka_tsoukaliou @cook_8450633

Είναι ένα γλυκάκι που γίνεται πολύ γρήγορα για μεγάλες.... υπογλυκαιμίες!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Άν δείτε ότι το μίγμα σας είναι λίγο νερουλό, τρίψτε στο μούλτι λίγα μπισκότα σε σκόνη και ρίξτε τα μέσα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

240 Minutes
  1. 1,5-2 πακέτα μπισκότα τύπου πτιμπέρ
  2. 400 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπόλ σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά.

  2. 2

    Καλύπτουμε μια μακρόστενη φόρμα με διάφανη μεμβράνη και ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Τοποθετουμε τη φόρμα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες να σφίξει.

  3. 3

    Όταν θέλουμε να το σερβίρουμε, το βγάζουμε για ένα 5λεπτο από την κατάψυξη και το κόβουμε σε φέτες. Γαρνίρουμε αν θέλουμε με ό,τι σιρόπι μας αρέσει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (27)

AMALIASY
AMALIASY @cook_8454878
ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ.ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ? ΤΗΝ ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΔΕΝ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ? ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ?

Από

bouka_tsoukaliou
bouka_tsoukaliou @cook_8450633
στις