Το γλυκό του 5λεπτου
Είναι ένα γλυκάκι που γίνεται πολύ γρήγορα για μεγάλες.... υπογλυκαιμίες!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Άν δείτε ότι το μίγμα σας είναι λίγο νερουλό, τρίψτε στο μούλτι λίγα μπισκότα σε σκόνη και ρίξτε τα μέσα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπόλ σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά.
-
2
Καλύπτουμε μια μακρόστενη φόρμα με διάφανη μεμβράνη και ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Τοποθετουμε τη φόρμα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες να σφίξει.
-
3
Όταν θέλουμε να το σερβίρουμε, το βγάζουμε για ένα 5λεπτο από την κατάψυξη και το κόβουμε σε φέτες. Γαρνίρουμε αν θέλουμε με ό,τι σιρόπι μας αρέσει.
Σχόλια (27)