κύρια φωτογραφία συνταγής Το ηφαίστιο σοκολάτας
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 110 γρ. ζάχαρη
  2. 220 γρ. βούτυρο
  3. 50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  4. 40 γρ. κακάο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

  2. 2

    Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο και σε ένα μίξερ χτυπάμε την ζάχαρη με τα αβγά μέχρι να ασπρίσουν.

  3. 3

    Ρίχνουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα χτυπημένα αβγά με τη ζάχαρη, το κακάο και το αλεύρι (αφού τα κοσκινίσουμε).

  4. 4

    Ψήνουμε για 16' στους 180 βαθμούς, στον αέρα.

Αντιδράσεις

Από

eleni2002
eleni2002 @cook_8510697
στις
,
Γεια σας, επισκεφτείτε το προφίλ μου!!! Ελπίζω να σας αρέσει♥♥♥!!!!
Δες περισσότερα