κύρια φωτογραφία συνταγής Το καλύτερο σαγανάκι!

Το καλύτερο σαγανάκι!

55 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
savefico
savefico @cook_8466292
,ΕΛΛΑΔΑ

Πανδαισία γεύσεων με απλά υλικά..."Παντρεύουμε" τις γαριδούλες, με λουκανικάκι και προσθέτουμε πιπεριές και κρασί. Η φετούλα δεν θα μπορούσε να λείψει και η γραβιέρα θα της κάνει παρέα...

Λίγα μυστικά ακόμα

Μάλλον δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε αλάτι!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 σακουλάκι γαριδούλες κατεψυγμένες, καθαρισμένες
  2. 3-4 λουκάνικα χωριάτικα (τα μικρά, όχι τα τεράστια)
  3. 4-5 πιπεριές φλωρίνης τις κόκκινες
  4. λίγο κόκκινο κρασί
  5. 2-3 ντομάτες τριμμένες
  6. 200 γρ. φέτα
  7. 200 γρ. γραβιέρα (εγώ χρησιμοποιώ Κρήτης, που είναι πιο γλυκιά)
  8. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε λίγα λεπτά τις γαρίδες μας και τις στραγγίζουμε.

  2. 2

    Κόβουμε τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια και τα τηγανίζουμε για λίγο.

  3. 3

    Στο ίδιο σκέυος, περνάμε και τα λουκάνικα που έχουμε κόψει σε φέτες να ροδίσουν.

  4. 4

    Βράζουμε την ντοματούλα μας με το κρασί να πιει τα υγρά της.

  5. 5

    Σε ένα πυρέξ (όχι μικρό!) στρώνουμε τις γαρίδες, τις πιπεριές, τα λουκάνικα και περιχύνουμε με τη σαλτσούλα.

  6. 6

    Προσθέτουμε σε κυβάκια τη γραβιέρα και τη φέτα και ψήνουμε στο φουρνο στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά μέχρι να λειώσουν τα τυριά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

savefico
savefico @cook_8466292
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
Μου αρέσει να μαγειρεύω και να δημιουργώ...
Δες περισσότερα