κύρια φωτογραφία συνταγής Το κωκ της πεθεράς

Το κωκ της πεθεράς

Μαγειρεύτηκε 25 φορές
zafirenia
zafirenia @cook_8461587
Ν ΙΩΝΙΑ,

Γίνεται στο ταψί και είναι πολύ νόστιμο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Κρύο παντεσπάνι, ζεστή κρέμα. Κρύα κρέμα, ζεστή επικάλυψη. Όπου βούτυρο χρησιμοποιώ μαργαρίνη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

48 Minutes
πολλά άτομα
  1. 1 φακελάκι μπέικιν
  2. 1 νεροπότηρο αλεύρι
  3. 1 νεροπότηρο ζάχαρη
  4. 2 κουταλιές της σούπας νερό
  5. 2 βανίλιες
  6. 4 νεροπότηρα γάλα
  7. 1 νεροπότηρο ζάχαρη
  8. 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
  9. 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  10. 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  11. 2 βανίλιες
  12. Επικάλυψη
  13. 2 κουβερτούρες των 125 γρ.
  14. 1 κρέμα γάλακτος 250 ml

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε αβγά και ζάχαρη.

  2. 2

    Προσθέτουμε το νερό και τέλος όλα τα στερεά.

  3. 3

    Το βάζουμε στο ταψί του φούρνου το μεγάλο.

  4. 4

    Ψήνουμε στους 175.

  5. 5

    Βράζουμε το γάλα, την ζάχαρη και το βούτυρο.

  6. 6

    Ανακατεύουμε τα στερεά και τα προσθέτουμε.

  7. 7

    Ανακατεύουμε συνεχώς, μόλις πήξει κατεβάζουμε από την φωτιά και την ρίχνουμε στο παντεσπάνι που έχει κρυώσει.

  8. 8

    Μόλις κρυώσει και η κρέμα καλά, λιώνουμε την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε από πάνω.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (25)

Σχόλια (176)

Από

zafirenia
zafirenia @cook_8461587
στις
Ν ΙΩΝΙΑ,