Το ωραιότερο cheese cake
Δεν μπορείς να σταματήσεις να τρώς.... Ανάλαφρο, δροσερό, μια έκρηξη γεύσεων σε κάθε μπουκιά!!!
Υλικά
-
2 πακέτα μπισκότα πτι μπέρ
-
200 γρ. μαργαρίνη
-
1 ερμόλ
-
1 μικρή κρέμα γάλακτος
-
2 συσκευασίες τυρί κρέμα
-
2 συσκευασίες μαρμελάδα βατόμουρο (αυτή στο βαζάκι με το καρό καπάκι)
-
2 κουταλιές της σούπας νερό
-
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στο μουλτι λιώνουμε τα μπισκότα να γίνουν σκόνη.
-
2
Λιώνουμε τη μαργαρίνη στο μίξερ και την προσθέτουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε να βραχούν όλα τα μπισκότα.
-
3
Στρώνουμε το μίγμα σε ένα πυρέξ παραλληλόγραμο και πατάμε πολύ καλά να ενωθούν τα υλικά.
-
4
Σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και βάζουμε στο ψυγείο.
-
5
Χτυπάμε στο μίξερ το ερμόλ να αφρατέψει και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί.
-
6
Προσθέτουμε την κρέμα αυτή πάνω από τα μπισκότα.
-
7
Βάζουμε πάλι το πυρέξ στο ψυγείο.
-
8
Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε τις συσκευασίες της μαρμελάδας και προσθέτουμε το κορν φλάουρ και το νερό, αφήνουμε να πάρει μια βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Μόλις κρυώσει ρίχνουμε πάνω από την κρέμα.
Σχόλια (9)