Παντεσπάνι
Ένα οικονομικότατο και γευστικότατο παντεσπανάκι για όμορφες τουρτίτσες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα αυγουλάκια τα ζυγίζουμε πριν τα σπάσουμε. Αν θέλουμε να το κάνουμε σοκολατένιο προσθέτουμε λίγο κακάο. Καλή επιτυχία!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα.
-
2
Σε ένα άλλο μπώλ χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
-
3
Ανακατεύουμε το μπεϊκιν πάουντερ με το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στο μίγμα των κρόκων.
-
4
Ρίχνουμε λίγη λίγη την μαρέγκα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
-
5
Τέλος προσθέτουμε το λεμόνι.
-
6
Ρίχνουμε το μίγμα μας σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί.
-
7
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 1 ώρα περίπου μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (8)