Το πιο εύκολο και γρήγορο μιλφέιγ του κόσμου
Αυτή η συνταγή είναι η πρώτη μου ανάρτηση στο site! Ελπίζω να σας αρέσει!
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή μου την έχει δώσει η φίλη μου η Νικολέτα. Είναι πολύ πιο νόστιμη την επόμενη μέρα.Καλή επιτυχία σε όποιον το δοκιμάσει!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάω τις κρέμες με το γάλα είτε στο χέρι είτε με μίξερ. Αφού γίνει, ρίχνω μέσα και το ζαχαρούχο.
-
2
Χτυπάω για λίγο ακόμη.
-
3
Στρώνω σ΄ ένα πυρέξ ή ταψάκι ορθογώνιο τα κράκερς, τα οποία έχω βουτήξει για ένα δευτερόλεπτο σε νερό.
-
4
Αφού γεμίσει το πυρέξ, απλώνω τη μισή κρέμα.
-
5
Συνεχίζω με κράκερς και κρέμα. Από πάνω απλώνω την σαντιγύ και πασπαλίζω με σπασμένα κράκερς.
-
6
Το βάζω στο ψυγείο για μία δύο ώρες πριν το κόψω.
Σχόλια (6)