Το πιο εύκολο μωσαϊκό

Bαθμολογία: 4.2353
       
 
17 ψήφοι
,

Περιγραφή

Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή έτοιμη σε 10 λεπτά
Το πιο εύκολο μωσαϊκό

Τι χρειαζόμαστε:

  • Κρέμα γάλακτος 250 gr
  • 1 1/2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
  • 1 μεγάλο κουτί Μερέντα ή 2 μικρά
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Μωσαϊκά
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος σ ένα μπωλ μεχρι να αφρατέψει.
  2. Σπάμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκοτα σ ένα άλλο μπωλ.
  3. Ανακατεύουμε τη Μερέντα με τη κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε το μείγμα στα μπισκότα και τα ανακατεύουμε ολα μαζι να ενωθούν.
  4. Τοποθετούμε σε μικρό ταψάκι ή σε λαδόκολα και το κάνουμε σαλάμι και το βάζουμε στη κατάψυξη να παγώσει.

Σχετικές συνταγές

    27 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από sundyp, 21-7-11  
    Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη με την ποσότητα της μερέντας. όταν λες μεγάλη εννοείς το κουβαδάκι;
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 22-7-11  
    Εχεις δίκιο δεν διευκρίνησα. 1 κουτί των 400gr ή 2 των 250gr.
    #
    Σχόλιο από lixoudia 07, 23-9-11  
    katarxas.....yperoxo yperoxo yperoxo.to eftiaksa twra kai to dokimasa...teleio?perimenw ton syzhgo to vrady mia kai to zhthse xtes..paneykolo..kai xwris kopo..eyxaristw
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 27-9-11  
    σ ευχαριστω πολυ lixoudia 07. τα πιο απλα και τα πιο νοστιμα πολλες φορες. αυτα κυνηγαω μιας και δεν εχω πολυ χρονο. χαιρομαι που σου αρεσε
    #
    Σχόλιο από dionusiaaa!, 20-7-12  
    #
    Σχόλιο από MariaKot, 17-8-12  
    πολύ γρήγορο, εύκολο, οικονομικό και νόστιμο!!! Πρόσθεσα λίγο baileys το οποιο του έδενε. Την επόμενη φορά θα προσθέσω και μπισκότα oreo με λευκή κρέμα. Τέλειο!
    #
    Σχόλιο από σοφακι1982, 20-11-12  
    θεικη συνταγη και πανευκολη. συζυγος και παιδια τρελαθηκαν....
    #
    Σχόλιο από katia2505, 15-2-13  
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟ!!
    #
    Σχόλιο από mpempa1606, 15-2-13  
    mphka prosfata sto site k mou ekane entupwsh h suntagh sou! thelw polu na thn dokimasw k me thn seira mou na se sugxarw :) ..hthela na rwthsw..posh wra xreiazetai sthn katapsuksh? k an diathreitai meta apla st psugeio h eksw apo auto?
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 15-2-13  
    mpempa 20 λεπτα ειναι αρκετα νομιζω. θα πρεπει να εχει δεσει το μειγμα οταν το βγαλεις και αν το εχεις σε λαδοκολα να μη διαλυθει.μετα θα το εχεις στο ψυγειο στη συντηρηση για να το κοβεις και ευκολα. ελπιζω να σου αρεσει!!ευχαριστω για τα πιρουνακια katia2505!!
    #
    Σχόλιο από mpempa1606, 21-2-13  
    uperoxo!!! sugxarhthria!!!
    #
    Σχόλιο από jokastia, 12-6-13  
    Απλά υπέροχο! Η καλύτερη συνταγή όταν θέλει κανείς κορμό στα γρήγορα!
    #
    Σχόλιο από zouna, 25-6-13  
    βαρύ,λιγώθηκα,δεν ξετρελλάθηκα.δε συγκρίνεται η μερέντα με το κλασσικό του κακάου....
    #
    Σχόλιο από zouna, 25-6-13  
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 3-7-13  
    ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια! η ποσοτητα της μερεντας μπορει να αυξομειωθει αναλογα με τα γουστα του καθενος. σημασια εχει ομως να "βραχουν" τα μπισκοτα με τη μερεντα. οσο για τη γευση γουστα ειναι αυτα...γι αυτο και δοκιμαζουμε για να καταληξουμε εκει που μας αρεσει . εξαλλου ειναι μια γρηγορη λυση
    #
    Σχόλιο από jokastia, 13-7-13  
    Απλά εξαιρετικό! Έψαχνα μία συνταγή πιο εύκολη και γρήγορη από τις συνηθισμένες και αυτή είναι ιδανική! Το έφτιαξα πριν λίγες μέρες, μία δόση δοκιμαστικά και σήμερα θα το ξαναφτιάξω κατάλληλα προετοιμασμένη για μεγαλύτερη δόση! Δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από το κλασσικό με το βούτυρο και το κακάο. Ευχαριστούμε πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας!
    #
    Σχόλιο από zafeiriasam, 28-9-13  
    #
    Σχόλιο από vasiliki ver, 9-1-14  
    Πανεύκολο και νόστιμο!έβαλα λιγότερη μερέντα!
    #
    Σχόλιο από Olivia000, 17-2-14  
    Μια διευκρίνηση θα ηθελα. Τη μερεντα τη ζεσταινουμε πριν τη ρίξουμε μεσα στη κρέμα γάλακτος ή κατευθειαν απο τη συσκευασία;
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 17-2-14  
    δε χρειαζεται ζεσταμα γιατι θα μπει κατευθειαν στο ψυγειο.ανακατευοντας τα δυο υλικα θα ενσωματωθουν και θα γινουν κρεμα.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    21 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από lixoudia 07, 23-9-11  
    katarxas.....yperoxo yperoxo yperoxo.to eftiaksa twra kai to dokimasa...teleio?perimenw ton syzhgo to vrady mia kai to zhthse xtes..paneykolo..kai xwris kopo..eyxaristw
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 27-9-11  
    σ ευχαριστω πολυ lixoudia 07. τα πιο απλα και τα πιο νοστιμα πολλες φορες. αυτα κυνηγαω μιας και δεν εχω πολυ χρονο. χαιρομαι που σου αρεσε
    #
    Σχόλιο από dionusiaaa!, 20-7-12  
    #
    Σχόλιο από MariaKot, 17-8-12  
    πολύ γρήγορο, εύκολο, οικονομικό και νόστιμο!!! Πρόσθεσα λίγο baileys το οποιο του έδενε. Την επόμενη φορά θα προσθέσω και μπισκότα oreo με λευκή κρέμα. Τέλειο!
    #
    Σχόλιο από σοφακι1982, 20-11-12  
    θεικη συνταγη και πανευκολη. συζυγος και παιδια τρελαθηκαν....
    #
    Σχόλιο από katia2505, 15-2-13  
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟ!!
    #
    Σχόλιο από mpempa1606, 21-2-13  
    uperoxo!!! sugxarhthria!!!
    #
    Σχόλιο από jokastia, 12-6-13  
    Απλά υπέροχο! Η καλύτερη συνταγή όταν θέλει κανείς κορμό στα γρήγορα!
    #
    Σχόλιο από zouna, 25-6-13  
    βαρύ,λιγώθηκα,δεν ξετρελλάθηκα.δε συγκρίνεται η μερέντα με το κλασσικό του κακάου....
    #
    Σχόλιο από zouna, 25-6-13  
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 3-7-13  
    ευχαριστω πολυ για τα πιρουνακια! η ποσοτητα της μερεντας μπορει να αυξομειωθει αναλογα με τα γουστα του καθενος. σημασια εχει ομως να "βραχουν" τα μπισκοτα με τη μερεντα. οσο για τη γευση γουστα ειναι αυτα...γι αυτο και δοκιμαζουμε για να καταληξουμε εκει που μας αρεσει . εξαλλου ειναι μια γρηγορη λυση
    #
    Σχόλιο από jokastia, 13-7-13  
    Απλά εξαιρετικό! Έψαχνα μία συνταγή πιο εύκολη και γρήγορη από τις συνηθισμένες και αυτή είναι ιδανική! Το έφτιαξα πριν λίγες μέρες, μία δόση δοκιμαστικά και σήμερα θα το ξαναφτιάξω κατάλληλα προετοιμασμένη για μεγαλύτερη δόση! Δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από το κλασσικό με το βούτυρο και το κακάο. Ευχαριστούμε πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας!
    #
    Σχόλιο από zafeiriasam, 28-9-13  
    #
    Σχόλιο από vasiliki ver, 9-1-14  
    Πανεύκολο και νόστιμο!έβαλα λιγότερη μερέντα!
    #
    Σχόλιο από ovelix74, 15-3-14  
    το εφτιαξα πριν 1 μήνα περίπου αν και είμαι αρχάριος μου βγήκε πολλή καλό σε ευχαριστώ και συνέχισε και μάλες εύκολες συνταγές για αρχάριους όπως εγώ μου άρεσε τόσο πολύ που μετά από 1 μήνα μπήκα στο σαι τ για να σε βαθμολογήσω ! ! ! μπράβο!
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 18-3-14  
    χαιρομαι πολυ που τα καταφερες γιατι κι εγω αρχαρια ειμαι με τα γλυκα. ευχαριστω πολυ!!!
    #
    Σχόλιο από roukrn, 4-6-14  
    τελειο...ειμαι φοιτητρια και με βοήθησε πολύ..σε 5 λεπτά ήταν έτοιμο...γρήγορο και καλό...μπράβο!!!!
    #
    Σχόλιο από coni, 21-8-14  
    τελειος!!!! σε αντιθεση με τον κορμο με βουτυρο που συνηθως με λιγώνει, αυτόν τον ευχαριστηθηκα κ ηθελα κ 2ο κομματι!!!ευγε!!!
    #
    Σχόλιο από tahitian, 7-5-15  
    Το ειδα στο μα...γυρευοντας με την Αλεξανδρα που εχει οδηγιες βημα-βημα και τωρα το βλεπω που υπηρχε στο σαιτ.Δεν ξερεις τι ειναι πιο ευκολο να το φτιαξεις ή να το εξαφανισεις
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 8-5-15  
    Να το εξαφανίσεις !!χαχααχαχα!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    6 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από sundyp, 21-7-11  
    Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη με την ποσότητα της μερέντας. όταν λες μεγάλη εννοείς το κουβαδάκι;
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 22-7-11  
    Εχεις δίκιο δεν διευκρίνησα. 1 κουτί των 400gr ή 2 των 250gr.
    #
    Σχόλιο από mpempa1606, 15-2-13  
    mphka prosfata sto site k mou ekane entupwsh h suntagh sou! thelw polu na thn dokimasw k me thn seira mou na se sugxarw :) ..hthela na rwthsw..posh wra xreiazetai sthn katapsuksh? k an diathreitai meta apla st psugeio h eksw apo auto?
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 15-2-13  
    mpempa 20 λεπτα ειναι αρκετα νομιζω. θα πρεπει να εχει δεσει το μειγμα οταν το βγαλεις και αν το εχεις σε λαδοκολα να μη διαλυθει.μετα θα το εχεις στο ψυγειο στη συντηρηση για να το κοβεις και ευκολα. ελπιζω να σου αρεσει!!ευχαριστω για τα πιρουνακια katia2505!!
    #
    Σχόλιο από Olivia000, 17-2-14  
    Μια διευκρίνηση θα ηθελα. Τη μερεντα τη ζεσταινουμε πριν τη ρίξουμε μεσα στη κρέμα γάλακτος ή κατευθειαν απο τη συσκευασία;
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 17-2-14  
    δε χρειαζεται ζεσταμα γιατι θα μπει κατευθειαν στο ψυγειο.ανακατευοντας τα δυο υλικα θα ενσωματωθουν και θα γινουν κρεμα.

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Σοκολατένια μυστικά
    Υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο θεσπέσιο; ...
    Τα πάντα για την σοκολάτα
    Η σοκολάτα είναι σίγουρα από τους μεγαλύτερους ...
    Κακάο, το αγαπημένο μας ρόφημα
    Όλοι αγαπάμε το κακάο, τι ξέρουμε  όμως για α...
    Νερό στη σοκολάτα: τι κάνουμε;
    Το “σοκολατένιο ατύχημα” και η λύση του Σαν...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 41 αγαπημένων συνταγών, του/της ολιβ
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 43 αγαπημένων συνταγών, του/της Nonias
    ΤΟΥΡΤΕΣ
    Ένα βιβλίο 108 αγαπημένων συνταγών, του/της glikoula
    ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ
    Ένα βιβλίο 51 αγαπημένων συνταγών, του/της dods
    voblo sweets
    Ένα βιβλίο 224 αγαπημένων συνταγών, του/της voblo