Το πιο εύκολο μωσαϊκό
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή έτοιμη σε 10 λεπτά
Υλικά
-
250 gr Κρέμα γάλακτος
-
1 1/2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
-
1 μεγάλο κουτί Μερέντα ή 2 μικρά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος σ ένα μπωλ μεχρι να αφρατέψει.
-
2
Σπάμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκοτα σ ένα άλλο μπωλ.
-
3
Ανακατεύουμε τη Μερέντα με τη κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε το μείγμα στα μπισκότα και τα ανακατεύουμε ολα μαζι να ενωθούν.
-
4
Τοποθετούμε σε μικρό ταψάκι ή σε λαδόκολα και το κάνουμε σαλάμι και το βάζουμε στη κατάψυξη να παγώσει.
Σχόλια (25)