κύρια φωτογραφία συνταγής Το σουφλέ της Μαρίας
meripepi
meripepi @cook_8457905

Είναι μία συνταγή ευκολη με διάφορα τυριά καί τα τορτελίνια δεν ξεραίνονται στο ψήσιμο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το γιαούρτι είναι σημαντικό σε αυτήν τη συνταγή γιατί δεν ξεραίνει τα τορτελίνια στο ψήσιμο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 1 κ τορτελίνια με 3 τυριά οχι κρέας
  2. 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  3. 200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
  4. 200 γρ. ενταμ τριμμένο
  5. 1 κεσέδακι στραγγιστό γιαούρτι
  6. 300 γρ. μπέικον
  7. λίγο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο μπέικον, το αφήνουμε να κρυώσει.

  2. 2

    Σε ένα μεγάλο μπώλ χτυπάμε τα αυγά μετά ρίχνουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τα τριμμένα τυριά και τελος ρίχνουμε το μπέικον με το λαδάκι και τα ανακατεύουμε όλα και τα αφήνουμε στην άκρη.

  3. 3

    Βράζουμε τα τορτελίνια, τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο αλειμμένο με λάδι πυρέξ.

  4. 4

    Ρίχνουμε το μείγμα τυριών-μπέικον στο πυρέξ και ανακατεύουμε μαλακά να πάει το μείγμα παντού.

  5. 5

    Βάζουμε το πυρέξ στον φούρνο,στον αερόθερμο, στους 150 για 35'.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

Σοκολατάκι
Σοκολατάκι @cook_8451811
Πολύ καλό!!! Το έκανα με ψιλικομμένη καπνιστή γαλοπούλα αντί για μπέικον.

Από

meripepi
meripepi @cook_8457905
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα