Το σουφλέ της Μαρίας
Είναι μία συνταγή ευκολη με διάφορα τυριά καί τα τορτελίνια δεν ξεραίνονται στο ψήσιμο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το γιαούρτι είναι σημαντικό σε αυτήν τη συνταγή γιατί δεν ξεραίνει τα τορτελίνια στο ψήσιμο.
Υλικά
-
1 κ τορτελίνια με 3 τυριά οχι κρέας
-
200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
-
200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
-
200 γρ. ενταμ τριμμένο
-
500 γρ. κρέμα γάλακτος
-
2 αυγά
-
1 κεσέδακι στραγγιστό γιαούρτι
-
300 γρ. μπέικον
-
λίγο ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο μπέικον, το αφήνουμε να κρυώσει.
-
2
Σε ένα μεγάλο μπώλ χτυπάμε τα αυγά μετά ρίχνουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τα τριμμένα τυριά και τελος ρίχνουμε το μπέικον με το λαδάκι και τα ανακατεύουμε όλα και τα αφήνουμε στην άκρη.
-
3
Βράζουμε τα τορτελίνια, τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο αλειμμένο με λάδι πυρέξ.
-
4
Ρίχνουμε το μείγμα τυριών-μπέικον στο πυρέξ και ανακατεύουμε μαλακά να πάει το μείγμα παντού.
-
5
Βάζουμε το πυρέξ στον φούρνο,στον αερόθερμο, στους 150 για 35'.
Σχόλια (5)