Το Σουφλέ της χαράς
Υλικά
-
200 γρ. πατάτες κομμένες σε ροδέλες βραστές
-
100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
-
100 γρ. παρμεζάνα ή γκούντα τριμμένο
-
150 ml μαγιονέζα light
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλείφουμε ένα μικρό ταψάκι με Hellmann’s Light.
-
2
Στρώνουμε τις πατάτες την μία επάνω στην άλλη σε όλη την επιφάνειά του.
-
3
Ανακατεύουμε ξεχωριστά την υπόλοιπη μαγιονέζα μαζί με το μπέικον, τη μισή ποσότητα του τριμμένου τυριού και το αλατοπίπερο
-
4
Απλώνουμε το μίγμα πάνω από τις πατάτες.
-
5
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς για δέκα λεπτά έως ότου δημιουργηθεί μία όμορφη κρούστα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια