Το Σουφλέ της χαράς

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 200 γρ. πατάτες κομμένες σε ροδέλες βραστές
  2. 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  3. 100 γρ. παρμεζάνα ή γκούντα τριμμένο
  4. 150 ml μαγιονέζα light
  5. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλείφουμε ένα μικρό ταψάκι με Hellmann’s Light.

  2. 2

    Στρώνουμε τις πατάτες την μία επάνω στην άλλη σε όλη την επιφάνειά του.

  3. 3

    Ανακατεύουμε ξεχωριστά την υπόλοιπη μαγιονέζα μαζί με το μπέικον, τη μισή ποσότητα του τριμμένου τυριού και το αλατοπίπερο

  4. 4

    Απλώνουμε το μίγμα πάνω από τις πατάτες.

  5. 5

    Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς για δέκα λεπτά έως ότου δημιουργηθεί μία όμορφη κρούστα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Hellmanns
Hellmanns @cook_8501080
στις
,
Η μαγειρική στα καλύτερά της!
Δες περισσότερα