Το τέλειο cheesecake
Ένα Cheesecake που θα σας αφήσει άφωνους!!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βύσσινα σε κομπόστα μαζί με την μαρμελάδα σας εάν σας αρέσουν τα ξινά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπάμε τα μπισκότα σε θρύψαλα (εγώ τα κάνω στο μούλτι μίξερ για να γίνουν σαν σκόνη).
-
2
Λιώνουμε τη μαργαρίνη, τη ρίχνουμε στα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα συμπαγές μίγμα.
-
3
Απλώνουμε τα μπισκότα με τη μαργαρίνη σε ένα ταψάκι και τα πατάμε καλά με τα δάχτυλά μας ώστε να φτιάξουμε την βάση του Cheescake μας.
-
4
Σε ένα μπολ χτυπάμε μόρφατ, τυρί κρέμα, βανίλια και άχνη μέχρι να γίνουν μια ωραία κρέμα.
-
5
Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στην βάση από τα μπισκότα και βάζουμε το ταψάκι μας για λίγες ώρες στο ψυγείο.
-
6
Ύστερα απλώνουμε την μαρμελάδα (την οποία μπορούμε να χτυπήσουμε πρώτα λίγο γιατί απλώνεται καλύτερα) από πάνω και μπορούμε να σερβίρουμε!!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)