Το τέλειο σουφλέ
Υλικά
-
1 πακέτο μακαρονια (ό,τι σας αρέσειπέννες κ.τ.λ.)
-
15 φέτες ζαμπον
-
15 λουκανικα Φρανκφούρτης
-
15 φέτες μπέικον
-
1 κύβο λαχανικών
-
1 κύβο κρέατος
-
400 γρ. τριμμενο γκούντα
-
1 κουτί σάλτσα ντομάτας (εγώ έβαλα πουμαρό)
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
ρίγανη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια.
-
2
Ταυτόχρονα φτιάχνουμε την σάλτσα ως εξήςΣε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το πουμαρό, τα αλλαντικά, τους κύβους, αλάτι, πιπέρι και την ρίγανη και τα αφήνουμε να βράσουν έως ότου δεν θα κολλήσει η σάλτσα.
-
3
Σε ένα μπόλ ανακατέβουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το τριμμένο τυρί.
-
4
Στην συνέχεια, αφού βράσουν τα μακαρόνια και η σάλτσα, σ΄ ένα πυρέξ ανακατέυουμε τα μακαρόνια με την σάλτσα αλλαντικών και από πάνω απλώνουμε το μίγμα της κρέμας γάλακτος. Καλή επιτυχία!!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια