Τορτελίνι Δρακουλίνια
Οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει τα γαριδάκια δρακουλινια. Σας δίνω την συνταγή για μακαρόνια με αυτήν την πικάντικη γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
3 μυστικά που βρήκα πειραματιζόμενος. 1. Η κρέμα light μου άρεσε περισσότερο και δένει καλύτερα. 2. Σπιτικιά πάπρικα άλλη γεύση! 3. Τορτελίνι με γέμιση τυρί είναι τα καλύτερα για αυτήν την συνταγή. Ίσως τα δοκίμαζα με ζυμαρικό κοχύλι.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
1 συσκευασία τορτελίνι
-
200 ml κρέμα γάλακτος
-
1 κύβος λαχανικών
-
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
-
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
-
2 φέτες μπέικον
-
100 gr τυρί γκούντα τριμμένο
-
Πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια. Μόλις βράσουν τα ξεπλένουμε με κρύο νερό.
-
2
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας λάδι και τσιγαρίζουμε το μπέικον που το έχουμε κόψει σε μικρές λωρίδες.
-
3
Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον κύβο, την κέτσαπ και την πάπρικα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει ο κύβος.
-
4
Προσθέτουμε τα μακαρόνια και το γκούντα και ανακατεύουμε ως ότου δέσουν όλα τα υλικά.
-
5
Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστά και ρίχνουμε λίγο πιπέρι από πάνω.
Σχόλια (64)