Τορτελίνια ογκρατέν
Υλικά
-
2 πακέτα τορτελίνια
-
1 κρέμα γάλακτος για μαγειρική
-
12 φέτες γκούντα
-
100 γρ.ένταμ τριμένη
-
100 γρ.ρεγκάτο τριμένο
-
λίγη φέτα τριμένη και αν έχουμε κάποια προτίμηση σε τυριά μπορούμε να βάλουμε.
-
Λίγο βούτυρο για να αλείψουμε το πυρέξ ή το ταψί.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα τορτελίνια και στραγγίζουμε. Βουτυρώνουμε λίγο το σκεύος που θα ψήσουμε.
-
2
Μετά ρίχνουμε τα τορτελίνια στο σκεύος. Έπειτα βάζουμε όλα τα τριμένα τα τυριά πάνω απο τα τορτελίνια και ρίχουμε και την κρέμα γάλακτος.
-
3
Σκεπάζουμε το υλικό με τις φέτες γκούντα και το βάζουμε στο φούρνο στους 180΄ βαθμούς για 15΄ μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Σχόλια (8)