κύρια φωτογραφία συνταγής Τορτελίνια ογκρατέν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 πακέτα τορτελίνια
  2. 1 κρέμα γάλακτος για μαγειρική
  3. 12 φέτες γκούντα
  4. 100 γρ.ένταμ τριμένη
  5. 100 γρ.ρεγκάτο τριμένο
  6. λίγη φέτα τριμένη και αν έχουμε κάποια προτίμηση σε τυριά μπορούμε να βάλουμε.
  7. Λίγο βούτυρο για να αλείψουμε το πυρέξ ή το ταψί.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα τορτελίνια και στραγγίζουμε. Βουτυρώνουμε λίγο το σκεύος που θα ψήσουμε.

  2. 2

    Μετά ρίχνουμε τα τορτελίνια στο σκεύος. Έπειτα βάζουμε όλα τα τριμένα τα τυριά πάνω απο τα τορτελίνια και ρίχουμε και την κρέμα γάλακτος.

  3. 3

    Σκεπάζουμε το υλικό με τις φέτες γκούντα και το βάζουμε στο φούρνο στους 180΄ βαθμούς για 15΄ μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

asotiro
asotiro @cook_8449709
Έπαιξα με τα τυριά... Έβαλα μείγμα από 4 τυριά και έξτρα ρεγκάτο και αντί για φέτες γκούντα έβαλα φέτες γραβιέρα Χελμού. Τα τορτελίνια ήταν με γέμιση ντομάτα και ρίγανη (δεν τα είχα ξαναδεί και τα βρήκα στο σούπερ μάρκετ)

Από

riaaa
riaaa @cook_8449115
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα