TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
Λήμνος,Γερμανία

Ένα απο τα αγαπημένα τόστ τις οικογένειας μου. Με διπλογυρισμένα αβγά.

Recipe by TSOFAGR

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

9 Minutes
2 Τόστ
  1. 4 φέτες τόστ
  2. 2 φέτες κίτρινο κασέρι
  3. 2 φέτες κοτόπουλο ή ζαμπόν
  4. ελάχιστη μαργαρίνη
  5. αλάτι - πιπέρι
  6. λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλείφουμε εξωτερικά τις φέτες του τόστ με ελάχιστη μαργαρίνη.

  2. 2

    Βάζουμε 1 φέτα κασέρι και 1 φέτα κοτόπουλο ή ζαμπόν. Κλείνουμε το τόστ και ψήνουμε στην τοστιέρα.

  3. 3

    Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε τα αβγά μας προσεχτικά μέσα στο τηγάνι και με ένα κουτάλι τις σούπας ρίχνουμε λίγο λίγο λάδι επάνω στον κρόκο μέχρι να ασπρίσει.

  4. 4

    Μόλις ασπρίσει ο κρόκος, με το κουτάλι και με ένα πηρούνι γυρίζουμε προσεκτικά τα αβγά απο την ανάποδη πλευρά, με τον κρόκο πρός τα κάτω δηλαδή.

  5. 5

    Τηγανίζουμε για 1 λεπτό και τα βγάζουμε. Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.

  6. 6

    Έχουμε έτοιμο το τόστ, το ανοίγουμε προσεκτικά και βάζουμε επάνω το αβγό και κλείνουμε. Καλή επιτυχία

Αντιδράσεις

Σχόλια (22)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Οι δυο πλευρές του τοστ μετά το ψήσιμο δε θα έχουν κολλήσει; Τουλάχιστον εμένα έτσι μου γίνεται... Κρίμα δεν είναι να το ανοίξουμε και να χαλάσουμε το λιωμένο τυράκι;

Από

TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
στις
Λήμνος,Γερμανία
Η μαγειρική όπως και η Αγάπη.... νομίζω πως δέν έχουν όρια για κανέναν!
Δες περισσότερα