κύρια φωτογραφία συνταγής Τοστ Ρολάκι
Des13
Des13 @cook_8449718

Ελαφρύ και δροσερό. Ένας διαφορετικός τρόπος να παρουσιάσετε το τοστ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα ρολάκια αντέχουν το πολύ δυο μέρες στο ψυγείο. Μετά η γεύση τους αλλάζει και δεν είναι τόσο δροσερά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 10 φέτες λευκό ψωμί ψίχα για τοστ
  2. 10 φέτες ζαμπόν
  3. 10 φέτες τυρί κίτρινο
  4. 10 μπαστουνάκια αγγουράκι (φρέσκο)
  5. κέτσαπ
  6. αλουμινόχαρτο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλείφετε το ένα μέρος του τοστ με λίγη (έως ελάχιστη) κέτσαπ και βάζετε επάνω το ζαμπόν. Γυρίζετε το τοστ και αλείφετε και την άλλη του πλευρά με κέτσαπ και βάζετε πάνω το τυρί.

  2. 2

    Στην άκρη του ψωμιού, πάνω στο τυρί, τοποθετείτε ένα μπαστουνάκι αγγουριού το οποίο θα έχει το μάκρος του ψωμιού και το πάχος ενός στυλού περίπου.

  3. 3

    Τοποθετείτε το τοστ πάνω σε ένα αλουμινόχαρτο που θα έχει το μάκρος περίπου δύο φετών τοστ και το φάρδος μιάμιση φέτας τοστ και ξεκινώντας από το μέρος όπου βρίσκεται το αγγουράκι, τυλίγετε σφιχτά το τοστ σε ρολό μέσα στο αλουμινόχαρτο (βέβαια μετά από τα πρώτα 2-3 τυλίγματα θα καταλάβετε το μέγεθος που ακριβώς χρειάζεται και για το αγγούρι και για το αλουμινόχαρτο)

  4. 4

    Μόλις τελειώσετε με το τύλιγμα, βάζετε τα τοστάκια στο ψυγείο και λίγες ώρες και όταν τα βγάλετε και αφαιρέσετε το αλουμινόχαρτο, τα κόβετε σε μικρά στρογγυλά κομμάτια.

  5. 5

    Το ψυγείο βοηθάει στο να μην ξεδιπλώνετε το ρολάκι και να έχει ωραία εμφάνιση κατά το σερβίρισμά του.

Αντιδράσεις

Σχόλια (23)

dmsk
dmsk @cook_8454787
Γίνονται καταπληκτικά καναπεδάκια για πάρτυ. Δοκιμάστε τα και με αγγουράκι τουρσί...είναι τέλεια !\r\nΜπράβο Des13!

Από

Des13
Des13 @cook_8449718
στις