Τοστ στη... σιδερώστρα
Έχετε όρεξη για τοστ αλλά δεν έχετε τοστιέρα; Κανένα πρόβλημα! Αρκεί να έχετε σίδερο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το κόλπο το άκουσα στην εκπομπή του Τσαουσόπουλου "Βreakfast στα FM".Επειδή βιαζόμουν το έβαλα στην ένδειξη για βαμβακερά, νομίζω όμως πως είναι κι η ιδανική θερμοκρασία. Εκεί πρότεινε αλουμινόχαρτο αλλά εγώ τελευταία το έχω καταργήσει και χρησιμοποιω λαδοκολλα.Για πολλά κομμάτια ενδείκνυται ένα επαγγελματικό πρεσσοσίδερο ή μήπως καλύτερα να πάρετε μια τοστιέρα τελικά?
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζουμε το τοστ
-
2
Το τυλίγουμε σε λαδόκολλα
-
3
Το σιδερώνουμε περίπου 3 λεπτά
-
4
Έτοιμο και ζεστό της ώρας
Σχόλια (26)