κύρια φωτογραφία συνταγής Τοστάκια με έμενταλ, ζαμπόν και ανανά
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 μεριδες
  1. 4 φετες ψωμι του τοστ
  2. 20 γρ. βουτυρο
  3. 2 κουτ. σ. λαδι
  4. 4 φετες ζαμπον βραστο
  5. 8 φετες ανανας (κονσερβας)
  6. 4 φετες τυρι εμενταλ
  7. 1 κουτ. παπρικα (γλυκια)
  8. λιγο φρεσκοτριμμενο πιπερι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψηνετε τα ψωμάκια του τοστ στην τοστιερα, τα αλειφετε μετα με το βουτυρο και τα τοποθετειτε σε ενα ταψι.

  2. 2

    Αλειφετε το τηγανι με το λαδι και σοταρετε ελαφρα το ζαμπον.

  3. 3

    Το τοποθετειτε επανω στα τοστ.

  4. 4

    Στραγγιζετε τις φετες του ανανα και τις τοποθετειτε επάνω στο ζαμπον.

  5. 5

    Προσθετετε το τυρι και πασπαλιζετε με την παπρικα.

  6. 6

    Ψηνετε τα τοστ σε δυνατο φουρνο στους 200 για 7-8 λεπτα περιπου.

Αντιδράσεις

Σχόλια

Λυδια Φωκα
Λυδια Φωκα @cook_8487917
το λατρευω...οπως θα δεις στην φωτο που σου ανεβασα,ψιλοκοβω το ζαμπον με σωτε κομματια ανανα και τα τοποθετω αναμεσα στο τοστ με εμενταλ-το οποιο χωρισα στα δυο και το σερβιρω με 2 αυγουλακια ματια απο πανω ...εξαισιο...

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα