Τοστάκια με έμενταλ, ζαμπόν και ανανά
Υλικά
-
4 φετες ψωμι του τοστ
-
20 γρ. βουτυρο
-
2 κουτ. σ. λαδι
-
4 φετες ζαμπον βραστο
-
8 φετες ανανας (κονσερβας)
-
4 φετες τυρι εμενταλ
-
1 κουτ. παπρικα (γλυκια)
-
λιγο φρεσκοτριμμενο πιπερι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψηνετε τα ψωμάκια του τοστ στην τοστιερα, τα αλειφετε μετα με το βουτυρο και τα τοποθετειτε σε ενα ταψι.
-
2
Αλειφετε το τηγανι με το λαδι και σοταρετε ελαφρα το ζαμπον.
-
3
Το τοποθετειτε επανω στα τοστ.
-
4
Στραγγιζετε τις φετες του ανανα και τις τοποθετειτε επάνω στο ζαμπον.
-
5
Προσθετετε το τυρι και πασπαλιζετε με την παπρικα.
-
6
Ψηνετε τα τοστ σε δυνατο φουρνο στους 200 για 7-8 λεπτα περιπου.
Σχόλια