love to cook
love to cook @cook_8455618
santorini,

Μία νόστιμη τουρτίτσα, μην σας παραξενέψει η διάταξη των υλικών είναι κατά σειρά χρήσης.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 200 γραμμ. ζάχαρη
  2. 1 βανίλια
  3. 110 γραμμ. αλεύρι
  4. 1 κ.γ. μπέικιν
  5. 50 γραμμ. αμύγδαλο φιλέ
  6. νιφάδες βούτυρο
  7. 50 γραμμ. αμύγδαλα φιλέ
  8. 50 γραμμ. αμύγδαλα φιλέ
  9. 1 κρέμα Γιώτη βανίλια σοκολάτα ή ότι γεύση σας αρέσει

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Με τα πρώτα 6 υλικά φτιάχνουμε το παντεσπάνι μας.

  2. 2

    Όταν το βάλουμε σε βουτυρωμένο ταψί πασπαλίζουμε με τις νιφάδες του βουτύρου και μετά με τα αμύγδαλα.

  3. 3

    Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 30 λεπτά να χρυσίζει και το βγάζουμε από τον φούρνο.

  4. 4

    Το πασπαλίζουμε με τελευταία 50 γραμμάρια αμύγδαλο και ψήνουμε για 5 λεπτά ακόμα.

  5. 5

    Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε στην μέση.

  6. 6

    Φτιάχνουμε την κρέμα με βάση τις οδηγίες στο πακέτο και μόλις παγώσει λίγο γεμίζουμε την τούρτα μας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (12)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Για τι διαστάσεων ταψί είναι η δόση; Θα πρέπει να φουσκώσει λογικά ε;

Από

love to cook
love to cook @cook_8455618
στις
santorini,
είμαι η love to cook!!!!!! και κατά κόσμο με λένε Πόπη. είμαι 32 και μόνο 5,5 μήνες παντρμένη. Μένω Σαντορίνη και έχω μαζί με τους γονείς μου ένα μικρό ξενοδοχείο. Μου αρέσει η κουζίνα αλλά το καλοκαίρι δέν έχω και χρόνο να την χαρώ!!!! ακούω πολύ μουσική και λατρέυω την θάλασσα.Με το που βρήκα αυτό το site έφαγα κολλημα..... ελπίζω να περνάμε πάντα καλά σε αυτή την παρέα και ίσως γνωριστούμε και απο κοντά.
Δες περισσότερα