Τούρτα αμυγδάλου 2
Μία νόστιμη τουρτίτσα, μην σας παραξενέψει η διάταξη των υλικών είναι κατά σειρά χρήσης.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Με τα πρώτα 6 υλικά φτιάχνουμε το παντεσπάνι μας.
-
2
Όταν το βάλουμε σε βουτυρωμένο ταψί πασπαλίζουμε με τις νιφάδες του βουτύρου και μετά με τα αμύγδαλα.
-
3
Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 30 λεπτά να χρυσίζει και το βγάζουμε από τον φούρνο.
-
4
Το πασπαλίζουμε με τελευταία 50 γραμμάρια αμύγδαλο και ψήνουμε για 5 λεπτά ακόμα.
-
5
Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε στην μέση.
-
6
Φτιάχνουμε την κρέμα με βάση τις οδηγίες στο πακέτο και μόλις παγώσει λίγο γεμίζουμε την τούρτα μας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (12)