Τούρτα ίριδα
Χρησιμοποίησα "το παντεσπάνι του μπαμπά"της karavour. Kρέμα και βουτυρόκρεμα μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε.Μπορείτε να καλύψετε όλη την επιφάνεια της τούρτας μ'αυτόν τον τρόπο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χωρίζουμε το παντεσπάνι μας σε πάτους.
-
2
Σιροπιάζουμε με γάλα ανακατεμένο με λικέρ-εγώ έβαλα λίγη μαρμελάδα φράουλα.
-
3
Απλώνουμε την κρέμα νουτέλας στους πάτους
-
4
Και καλύπτουμε με τη λευκή κρέμα την οποία στρώνουμε με smoother ή ό,τι έχουμε εναλλακτικά.
-
5
Χρωματίζουμε τη βουτυρόκρεμα
-
6
Και τη βάζουμε σε σακουλάκια συσκευασίας, τα οποία κόβουμε λίγο στη μύτη.
-
7
Ξεκινάμε να σχηματίζουμε ροζέτες κάθετα στην περίμετρο της τούρτας.με τη ράχη ενός κουταλιού του τσαγιού "τραβάμε" λίγο τη ροζέτα στο πλάι.
-
8
Συνεχίζουμε σε όλη την επιφάνεια περιμετρικά της τούρτας,προσέχοντας το τελευταίο χρώμα,να γίνεται πρώτο την επόμενη φορά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια