κύρια φωτογραφία συνταγής Τραγανιστά μπισκοτάκια με καρύδα

Τραγανιστά μπισκοτάκια με καρύδα

7 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Sweethard
Sweethard @cook_8456065
,Cyprus

Mπισκοτάκια με καρύδα και πορτοκάλι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν η ζύμη είναι λίγο νερουλή προσθέστε ακόμη λίγο αλεύρι. Τοποθετείστε τα σε αεροστεγές σκευος για να μήν υγρανθούν. Η ζύμη αυτή φτιάχνει πάρα πολλά μπισκοτάκια αν θέλετε κάνετε τη μισή είναι τρέλλα!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 ποτήρια ινδοκάρυδο
  2. χυμό 2 πορτοκαλιών
  3. ξύσμα 1 λεμονιού
  4. 1 βούτυρο σπράϋ μικρό
  5. 1 ποτήρι λάδι σπορέλαιο
  6. 1 κιλό αλέυρι ζαχαροπλαστικής
  7. 3 κουταλάκια baking powder
  8. 1 βανίλια σκόνη
  9. 1 ποτήρι ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με το χυμό πορτοκαλιού, κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder.

  2. 2

    Ανακατεύουμε στο μίξερ το βούτυρο σπράϋ με τη ζάχαρη το λάδι και το ξύσμα λεμονιού, ακολούθως ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και στο τέλος τη βανίλια.

  3. 3

    Στη συνέχεια ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι και το μίγμα ινδοκάρυδου στη ζύμη των αυγών.

  4. 4

    Βάζουμε τη ζύμη σε μεταλλικό κορνέ και κάνουμε μακρόστενα μπισκοτάκια.

  5. 5

    Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Sweethard
Sweethard @cook_8456065
στις
,Cyprus