Τραγανιστές κοτομπουκιές
Μια παραλλαγή των γνωστών μας κοτομπουκιών. Τραγανές, νόστιμες και με λίγες θερμίδες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Βάλτε αρκετά κορνφλέικς, δεν φαίνονται στη γεύση αλλά κάνουν φοβερά τραγανές τις μπουκίτσες και είναι ένας καλός τρόπος για να τα εντάξουμε στο διαιτολόγιο μας!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε σε μικρά κομματάκια το κρέας, μέγεθος μπουκιάς
-
2
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σκόρδο κατά βούληση
-
3
Περιχύνουμε με τη μουστάρδα και το λάδι και ανακατεύουμε ώστε να πάει παντού. Η μουστάρδα πρέπει να "στέκεται" πάνω στο κοτόπουλο, αν είναι πολύ ρευστό το μίγμα, προσθέτουμε λίγη παραπάνω.
-
4
Τρίβουμε τη φρυγανιά και τα κορνφλέικς στο μούλτι και χτυπάμε το αυγό.
-
5
Διαδοχικά περνάμε μία-μία τις μπουκίτσες πρώτα από το αλεύρι, το αυγό και τέλος το μίγμα φρυγανιάς-κορνφλέικς.
-
6
Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20' σε χαμηλή φωτιά. Δεν χρειάζεται επιπλέον λάδι.
Σχόλια (14)