Τραχανάς καλοκαιρινός
Γι' αυτούς που τους αρέσει ο τραχανάς!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρόλα ζεσταίνω το λάδι και σωτάρω τον τραχανά με το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτάκια
-
2
Σβήνω με ζεστό νερό τόσο όσο να σκεπαστεί ο τραχανάς
-
3
Αλατίζω και χαμηλώνω τη φωτιά μέχρι να μαλακώσει ανακατεύοντας συχνά. Αν χρειαστεί να προσθέσω λίγο νεράκι ακόμη
-
4
Μόλις μαλακώσει και σφίξει, τον κατεβάζω από τη φωτιά και ρίχνω την ντομάτα και τον δυόσμο και ανακατεύω καλά..
-
5
Σερβίρω με ωμό ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι!
Σχόλια (5)