κύρια φωτογραφία συνταγής Τρυφερά μπιφτέκια για φούρνο
Porcelain
Porcelain @cook_8451538

Μαλακά, νόστιμα μπιφτέκια για φούρνο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Γενικοτερα το μοσχαρι το προτιμω rare ή bleau (κατω του μετρια ψημενο). Αν χρησιμοποιηστε κοτοπουλο ή χοιρινο πρεπει να καλοψηθει οσο γινεται, αν το προτιμησετε αυτο ψηστε στους 150 βαθμους για περιπου μια ωρα, αναλογα τον καθε φουρνο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

53 Minutes
  1. 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  2. 3 ντομάτες μικρές τριμμένες
  3. 10 φρυγανιές τριμμένες
  4. αλάτι
  5. ρίγανη
  6. μαύρο πιπέρι
  7. κρεμμύδι τριμμένο
  8. σκόρδο τριμμένο
  9. λιγο λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε πρώτα τον κιμά με τη ντομάτα, το αυγό και τη φρυγανιά και το 'ζυμώνουμε' για 10-15 λεπτά είτε με το χέρι ή εναλλακτικά με μίξερ για ζύμη.

  2. 2

    Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα και ζυμώνουμε για 3-5 λεπτά ακόμα.

  3. 3

    Χωρίζουμε σε μπιφτέκια και ψήνουμε ανάλογα με τη προτίμιση μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

DILIGER97
DILIGER97 @stamar1963
Μυρωδικα δεν βαζεις καθολου;Μαϊντανο,δυοσμο;Δεν θα μοσχοβολαει καθολου ο κιμας χωρις αυτα!Με τις 3 ντοματες δεν γινεται νερουλο το μειγμα του κιμα;Πλαθεται ευκολα;

Από

Porcelain
Porcelain @cook_8451538
στις
Καλη μας ορεξη και καλη μας χωνεψη!
Δες περισσότερα