κύρια φωτογραφία συνταγής Τρίχρωμη τούρτα ζελέ

Τρίχρωμη τούρτα ζελέ

drim1945
drim1945 @cook_8467753

Ενα εντυπωσιακό γλυκό σύμφωνα με το νόμο της βαρύτητας

Λίγα μυστικά ακόμα

Ιδανική είναι η φόρμα που δε μπαίνει στο φούρνο τυπου τάπερ με 2 καπάκια. Ανοίγεις το μικρό και ξεφορμάρεται αμέσως.Γινεται τρίπατη τούρτα με 3 διαφοπετικά χρώματα. Στη βάση είναι το αμύγδαλο στη μέση είναι η κρέμα εβαπορέ και πάνω είναι το ροζ ζελέ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12 άτομα
  1. 2 κουτιά ζελέ κεράσι
  2. 1 φλυτζάνα ζάχαρη
  3. 1,5 φλυτζάνα αμύγδαλα ασπρισμένα χοντροαλεσμένα και πολύ στεγνά
  4. 1 κουτί γάλα εβαπορέ καλά παγωμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Φτιάχνουμε τα ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.

  2. 2

    Κτυπάμε στο μίξερ το γάλα με τη ζάχαρη 10 λεπτά να γίνουν σαν αφρός.

  3. 3

    Ρίχνομε το ζελέ που έχει κρυώσει μέσα στο γάλα και προσθέτουμε τα αμύγδαλα.

  4. 4

    Χτυπάμε όλα μαζί για 2 λεπτά και τα βάζουμε σε μεγάλη φόρμα για 6 ώρες.

  5. 5

    Οταν παγώσει καλά ξεφορμάρουμε πολύ προσεκτικά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

Conna
Conna @cook_8469098
Ενδιφέρουσα παρουσίαση. Ιδανική για μπουφέ.

Από

drim1945
drim1945 @cook_8467753
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα