κύρια φωτογραφία συνταγής Τρουφάκια 2
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 750 γρ. καρύδια αλέσμενα
  2. 1 πορτοκάλι αλεσμένο στο μπλέντερ
  3. 250 γρ μαργαρίνη
  4. 1 φακελάκι μικρό φριγανιά
  5. 1 κουτί μαστίχα (υποβρύχιο)
  6. 5 κουβερτουρες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε την μαστίχα με τη μαργαρίνη ως γίνει χυλός(οχι να κάψει)

  2. 2

    Κατέβαζω απο την φωτιά και ρίχνω ολα τα υλικά μαζι και ανακατεύω.

  3. 3

    Το βάζω στο ψυγείο να σφύξει(2 ώρες)

  4. 4

    Λιώνω κουβερτούρα βουτάω τα μπαλάκια και τα βάζω σε λαδόχαρτο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ταξιαρχουλα
στις
,ελλαδα