Τρουφάκια 2
Υλικά
-
750 γρ. καρύδια αλέσμενα
-
1 πορτοκάλι αλεσμένο στο μπλέντερ
-
250 γρ μαργαρίνη
-
1 φακελάκι μικρό φριγανιά
-
1 κουτί μαστίχα (υποβρύχιο)
-
5 κουβερτουρες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε την μαστίχα με τη μαργαρίνη ως γίνει χυλός(οχι να κάψει)
-
2
Κατέβαζω απο την φωτιά και ρίχνω ολα τα υλικά μαζι και ανακατεύω.
-
3
Το βάζω στο ψυγείο να σφύξει(2 ώρες)
-
4
Λιώνω κουβερτούρα βουτάω τα μπαλάκια και τα βάζω σε λαδόχαρτο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)