Τρουφάκια μανταρινιού
Εύκολα, τέλεια, εύγευστα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εάν θέλετε μπορείτε να βουτήξετε τα τρουφάκια σε καρυδόψιχα ή ζάχαρη άχνη ή τρούφα.
Υλικά
-
5-6 φλούδες μανταρινιού
-
0.5 κούπα ζάχαρη άχνη
-
1 κούπα ψιλοκομένη καρυδόψιχα
-
λικέρ (γκραν μαρνιέ ή άλλο της αρεσκείας σας)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά και πολτοποιούμε στο μπλέντερ τις φλούδες μανταρινού.
-
2
Βάζουμε σε μπωλ όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρά τρουφάκια.
-
3
Λιώνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε τα τρουφάκια έτσι ώστε να καλυφθούν ομοιόμορφα.
-
4
Βάζουμε τα τρουφάκια σε μικρά χαρτάκια ή λαδόκολα μέχρι να στεγνώσουν.
Σχόλια (4)