Τρουφάκια σοκολάτας
Γλυκές μπουκίτσες!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σ' ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το γάλα και αφήνουμε να ζεσταθούν σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κακάο, το λικέρ και το ξύσμα και ανακατεύουμε μ' έναν αυγοδάρτη για 10' περίπου. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
-
2
Προσθέτουμε τα μπισκότα, ανακατεύουμε με μια μαρίζ και τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο, μέχρι να σφίξει.
-
3
Πλάθουμε μπαλάκια και τα περνάμε από το ινδοκάρυδο ή την τρούφα σοκολάτας. Διατηρούνται στο ψυγείο.
Σχόλια