Τρουφάκια σοκολατένια με ινδοκαρυδο
Έχω μια τρέλα με το ινδοκαρυδο, μια πολύ απλή συνταγή και γρήγορη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν σας δυσκολέψει να τα πλάσετε βρέξτε λίγο τα χέρια σας θα είναι πιο εύκολο Μπορούμε να τα βάλουμε σε αεροστεγείς ταπερ και τα κρατάμε στο ψυγείο μας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ μεγάλο ρίχνουμε μέσα το ζαχαρούχο γάλα, το ινδοκαρυδο και το γάλα το ανακατεύουμε πολύ καλά.
-
2
Λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα σε μπεν μαρι το ρίχνουμε το μιγμα στο μπολ με το ινδοκαρυδο εδώ θέλει να βάλουμε το χέρι μας να το ανακατέψουμε καλά.
-
3
Πλάθουμε σε μπαλάκια τα στρώνουμε σε ένα αντιπολιτικο χαρτί και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)