κύρια φωτογραφία συνταγής Τρουφάκια Σοκολατένια
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

59 Minutes
  1. 250 γρ. κουβερτούρα (2x125)
  2. 1 κούπα μαργαρίνη soft
  3. 1 κούπα ζάχαρη άχνη
  4. 4 κούπες λιωμένο πτι-μπερ (μπισκότα)
  5. 4 κροκάδια
  6. 1/4 κούπας κονιάκ
  7. 1 κούπα γάλα
  8. 450 γρ. τρούφα (3-4 φακελάκια)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε μέσα στο ζεστό γάλα τις κουβερτούρες.

  2. 2

    Ρίχνουμε στο μίξερ το κονιάκ, τη ζάχαρη και τη μαργαρίνη και τα χτυπάμε.

  3. 3

    Ρίχνουμε τα κροκάδια και ενσωματώνουμε στη ζύμη τη κουβερτούρα. Βάζουμε σιγά-σιγά τα μπισκότα. Μόλις γίνει το μίγμα μας το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα. Όταν το βγάλουμε απο το ψυγείο βάζουμε σε ένα πιάτο λίγο κονιάκ, βουτάμε τα χέρια μας και πέρνουμε το μίγμα και πλάθουμε μπαλάκια. Τα βουτάμε στη τρούφα και τελειώσαμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (37)

Από

star
star @cook_8450171
στις