Τρουφάκια
Τα κλασικά τρουφάκια με μπισκότα και καρύδια.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφήνουμε το βούτυρο να λιώσει έξω από το ψυγείο και προσθέτουμε τα αβγά. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κακάο, το κονιάκ, τα καρύδια (τριμμένα) και τα μπισκότα (επίσης τριμμένα).
-
2
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα και κατόπιν τα πλάθουμε και τα κυλάμε στην τρούφα.
-
3
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για μια νύχτα.
Σχόλια (24)