Τρούφες με χουρμάδες
Σοκολατένια τρουφάκια με χουρμάδες, ξηρούς καρπούς και άρωμα πορτοκαλιού. Ιδανική συνταγή για όσους αποφεύγουν τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη.
Recipe by amande
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλέθουμε στο μπλέντερ τους ξηρούς καρπούς μέχρι να γίνουν σκόνη.
-
2
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά
-
3
Και αλέθουμε ξανά μέχρι το μίγμα μας να μοιάζει σαν υγρή ζύμη.
-
4
Πλάθουμε, με βρεγμένα χέρια, σε μπαλίτσες
-
5
Και περνάμε τα τρουφάκια από το κακάο.
-
6
Τα βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξουν.Διατηρούνται για 3-4 μέρες, μπορείτε να τα αφήσετε και σε θερμοκρασία δωματίου αλλά είναι προτιμότερο να διατηρηθούν στο ψυγείο.
Σχόλια (10)
Τα πιρουνάκια είναι για αυτά που έφτιαξες εσύ (τι καλά που μενουμε κοντά...). ΄Οταν τα φτιάξω εγώ θα πάρεις κι άλλα :)