Τρουφόμπαλες
Νόστιμα σοκολατένια τρουφάκια με σπιτική μερέντα και μπισκότα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Mια μεζούρα είναι περίπου μισό φλυτζάνι τσαγιού)
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα υλικά για τη μερέντα σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολήσει. Βράζουμε περίπου 15-20'. Τ' αφήνουμε λίγο να μην είναι πολύ ζεστά.
-
2
Βρέχουμε τα χέρια μας με κονιάκ και πλάθουμε μπαλάκια, ανακατεύοντας μέσα στη μερέντα τα υπόλοιπα υλικά.
-
3
Τα περνάμε απο κονιάκ και τα τυλίγουμε με τρούφα.
Σχόλια (12)