κύρια φωτογραφία συνταγής Τσιγαριαστό Κατσίκι
annoulapro
annoulapro @cook_8450146

Είναι μία συνταγή για όσους αγαπούν το καλό φαί από την Κρήτη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές και ρύζι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 1/2 κιλό κατσίκι μπούτι
  2. 1 κρεμμύδι τριμμένο
  3. Λίγο κόκκινο κρασί
  4. Πιπέρι-Αλάτι
  5. Χυμό από 1 λεμόνι
  6. Λίγο Λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το κατσίκι στην κατσαρόλα με λίγο νερό.

  2. 2

    Όταν πάρει βράση, πετάμε το νερό και βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα με πολύ λίγο νερό μέχρι να κοκκινίσει εντελώς.

  3. 3

    Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, το κρασί και νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει καλά.

  4. 4

    Όταν βράσει καλά ρίχνουμε το λάδι και το λεμόνι και το αφήνουμε να πάρει άλλες 2-3 βράσεις.

  5. 5

    Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και είναι έτοιμο να το σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

golfo
golfo @cook_8452627
αυτο το φαγητο το κανουμε και εμεις εδω στην Ηπειρο αλλα με ασπρο κρασακι,εχει μεγαλη διαφορα με το κοκινο κρασι?δεν το εχω δοκιμασει με αρνι,και νομιζω επειδη εχει λεμονι του ταιριαζει καλυτερα το ασπρο.\nαλλα οπως και να χει ειναι ενα ωραιο φαγητο το τσιγαριαστο.\nκαι επειδη ειμαι λατρης της Κρητικης κουζινας θα σου βαλω 5 πηρουνακια.\nευχαριστω

Από

annoulapro
annoulapro @cook_8450146
στις