Τσιγαριαστό Κατσίκι
Είναι μία συνταγή για όσους αγαπούν το καλό φαί από την Κρήτη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται με πατάτες τηγανιτές και ρύζι.
Υλικά
-
1 1/2 κιλό κατσίκι μπούτι
-
1 κρεμμύδι τριμμένο
-
Λίγο κόκκινο κρασί
-
Πιπέρι-Αλάτι
-
Χυμό από 1 λεμόνι
-
Λίγο Λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το κατσίκι στην κατσαρόλα με λίγο νερό.
-
2
Όταν πάρει βράση, πετάμε το νερό και βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα με πολύ λίγο νερό μέχρι να κοκκινίσει εντελώς.
-
3
Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, το κρασί και νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει καλά.
-
4
Όταν βράσει καλά ρίχνουμε το λάδι και το λεμόνι και το αφήνουμε να πάρει άλλες 2-3 βράσεις.
-
5
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και είναι έτοιμο να το σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)