Τσιπούρα στη λαδόκολλα 2
Το μαγείρεμα της συγκεκριμένης τσιπούρας είναι εύκολο και πολύ νόστιμο! Θα αρέσει ακόμη και στους μη λάτρεις των ψαριών!
Υλικά
-
2 τσιπούρες
-
2 μικρές πατάτες
-
2 κολοκυθάκια μικρά
-
1 καρότο
-
1 κόκκινη πιπεριά
-
1 μέτριο κρεμμύδι
-
λίγο σέλινο
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
λίγο ελαιόλαδο
-
λαδόκολλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις τσιπούρες μας.
-
2
Τις τοποθετούμε στη μέση της λαδόκολλας (μια σε κάθε λαδόκολλα). Αλατοπιπερώνουμε μέσα και έξω το ψάρι.
-
3
Τοποθετούμε τα λαχανικά μας κομμένα σε φέτες, και τις πιπεριές σε κύβους μαζί με το σέλινο (ένα λαχανικό σε κάθε τσιπούρα εκτός από το καρότο που το κόβουμε στη μέση).
-
4
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Κλείνουμε τη λαδόκολλα και ψήνουμε στον αέρα στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Σχόλια