vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
Αθήνα,Ελλάδα

Το τσάι βουνού σε συνδιασμό με το λεμόνι δίνει ξεχωριστή γεύση στο ψάρι!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για όσους έχουν ψηστιέρα θα ψηθούν πολύ καλύτερα! Φιλέτα τα φτιάχνουμε μόνοι μας ή λέμε στον ψαρά και τα φιλετάρει. Μπορούμε όμως να τα φτιάξουμε ολόκληρα τα ψάρια αλλά θέλουν περισσότερη ώρα στην μαρινάδα και 10 με 15 λεπτά ψήσιμο!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 8 Φιλέτα τσιπούρας 
  2. 150 ml.χυμό λεμονιού
  3. 50 γρ. τσαι βουνού
  4. 1 ποτήρι κρασιού λάδι
  5. 100 ml.νερό
  6. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  7. αλατοπίπερο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε το τσάι με το νερό πέντε λεπτά, το σουρώνουμε και αφήνομε να κρυώσει.

  2. 2

    Ανακατεύουμε χυμό λεμονιού, τσαι και λάδι, ρίχνουμε μαϊντανό και αλατοπίπερο.

  3. 3

    Ρίχνομε σε πυρέξ τα υλικά της μαρινάδας, βάζομε μέσα τα φιλέτα να μαριναριστούν για μια ώρα τοποθετώντας τα στο ψυγείο.

  4. 4

    Τα γυρίζουμε τακτικά από όλες τις πλευρές.

  5. 5

    Τέλος στραγγίζουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε στο γκριλ 5' από κάθε πλευρά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
Μπορούμε να χρεισημοποιήσουμε όποιο άλλο ψάρι φιλέτο μας αρέσει.

Από

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
στις
Αθήνα,Ελλάδα
Είμαι μητέρα δύο παιδιών,ενός αγοριού και μιας κόρης. Από το 1990 ζω στην Αθήνα, ασχολούμαι με τα παιδιά μου ,μου αρέσει πολύ η μαγειρική . Από το 2014 είχα την στήλη "Το βιβλίο των συνταγών μας" στο σάιτ της πόλης μου karystos-online ! Δυστυχώς το σαιτ δεν λειτουργεί πλέον.
Δες περισσότερα