κύρια φωτογραφία συνταγής Τσιπούρες σε σχάρα φούρνου
Φιλιω
Φιλιω @cook_8449617

Είναι μια εύκολη συνταγή και νόστιμη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν βάζουμε ρίγανη απ την αρχή σε όλο το ψάρι για να μην πικρίσει. Γι αυτό βάζουμε μόνο μέσα στις τομές.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

28 Minutes
4 άτομα
  1. 4 τσιπούρες
  2. 4 σκελίδες σκόρδο
  3. ρίγανη
  4. λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε πλένουμε και στεγνώνουμε τις τσιπούρες.

  2. 2

    Κάνουμε με το μαχαιράκι δυο λοξές τομές σε κάθε πλευρά του ψαριού και βάζουμε μέσα λίγες σταγόνες λάδι φετούλες σκόρδο και ρίγανη.

  3. 3

    Αλείφουμε την κοιλιά και το έξω μέρος ολόκληρο με λάδι και τα βάζουμε στη σχάρα στους 250 βαθμούς στο γκριλ, όχι πάνω πάνω αλλά στην προηγούμενη θέση του φούρνου μέχρι να ροδίσουν. Τα γυρίζουμε να ψηθούν λίγο κι απ την άλλη.

  4. 4

    Ρίχνουμε αλάτι όταν βγούν από το φούρνο.

  5. 5

    Φτιάχνουμε το λαδολέμονο με λίγη ρίγανη το χτυπάμε και το ρίχνουμε στο ψάρι αφού το ανοίξουμε.

Αντιδράσεις

Από

Φιλιω
Φιλιω @cook_8449617
στις