Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
8-10 άτομα
  1. Για τη βάση
  2. 250 γρ. μπισκότα Digestive ή μιράντα
  3. 125 γρ. βούτυρο λιωμμένο
  4. Για την κρέμα
  5. 600 γρ. κρέμα τυρί
  6. 200 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
  7. Για την επικάλυψη
  8. []
  9. Μαρμελάδα τις αρεσκείας μας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για τη βάση, τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο. Τοποθετούμε 1 δαχτυλίδι διαμ. 20 εκ. και ύψους 4 εκ. Βάζουμε μέσα το μείγμα του μπισκότου και πιέζουμε πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 10-12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.

  2. 2

    Για την κρέμα, ανακατεύουμε με μια κουτάλα το τυρί, τη ζάχαρη όχι για πολύ και προσθέτουμε τη κρέμα. Γεμίζουμε το δαχτυλίδι, ισιώνουμε την επιφάνεια με μια σπάτουλα ώστε να είναι λεία και το βάζουμε στο ψυγείο, για περίπου 1 ώρα.

  3. 3

    Όταν κρυώσει καλύπτουμε όλη τη επιφάνεια με την μαρμελάδα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (23)

golfo
golfo @cook_8452627
ειναι η πιο ευκολη και γρηγορη συνταγη!\nσουπερ τσιζ κεικ!\nευχαριστω

Από

2ΙΟΥι
2ΙΟΥι @cook_8460202
στις
Πατρα,ΕΛΛΑΔΑ
με λενε Γεωργια και μου αρεσει η μαγειρικη και τα γλυκα, αυτο τον καιρο ειμαι μονο μαμα και το χαιρομαι !!!!!!
Δες περισσότερα