κύρια φωτογραφία συνταγής Τσιζ κέικ

Τσιζ κέικ

7 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
marina_m
marina_m @cook_8482176

Τσιζ κέικ στο μέτριο ταψί του φούρνου.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχή στο πως θα αλέσετε τον ανανά. Πρέπει πρώτα με ελάχιστο σιρόπι να αλέσουμε πολύ καλα, να γίνει κρέμα και μετά να συμπληρώσουμε το υπόλοιπο σιρόπι. Η κρέμα στο τέλος θα είναι αρκετά αρκετά αραιή αλλα μη σας ανησυχίσει έτσι πρέπει να είναι

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 πακέτα πτι μπερ
  2. 250 γρ μαργαρίνη στο χαρτί
  3. 1 μόρφατ σε κουτί
  4. 1 διπλό ζελέ ανανά
  5. 3 πακέτα τυρί κρέμα
  6. 1 μέτρια κομπόστα ανανά
  7. 1 κουτί μαρμελάδα βύσινο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα κατσαρολάκι λιώνω τη μαργαρίνη, προσθέτω τα μπισκότα καλά τριμένα, ανακατεύω και στρώνω το μείγμα σε μέτριο πρός μεγάλο ταψί του φούρνου

  2. 2

    Χτυπάω στο μίξερ τη μόρφατ, το ζαχαρούχο και το τυρί μέχρι να αφρατέψουν, πέντε λεπτά περίπου

  3. 3

    Έχω απο πρίν το ζελέ έτοιμο που το έχω φτιάξει με δύο ποτήρια νερό αντι τέσσερα που θα έπρεπε κανονικά.

  4. 4

    Στο μπλέντερ βάζω τις φέτες του ανανά, αλέθω προσθέτοντας λίγο λίγο το συρόπι της κομπόστας και τέλος το ζελέ

  5. 5

    Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζω την κρέμα που έχω χτυπήσει στο μίξερ και ανακατεύοντας με σίρμα βάζω λιγο λιγο το μείγμα με το ζελέ και την κομπόστα

  6. 6

    Ανακατεύω καλά και ρίχνω την κρέμα στο ταψί

  7. 7

    Αφίνω να κρυώσει καλά, να πήξει και την επόμενη μέρα απλώνω απο πάνω την μαρμελάδα

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

marina_m
marina_m @cook_8482176
στις