Τσίζκεικ με γλυκό του κουταλιού φράουλα
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τη μαργαρίνη, σπάμε τα μπισκότα στο μουλτι και τα βάζουμε σε φόρμα με στεφάνι που ανοίγει, προσθέτουμε το λιωμένο βιτάμ και ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
-
2
Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά την κρέμα ζαχαροπλαστικής, τη ζάχαρη άχνη, το γάλα και αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο λικέρ φράουλα ή σιρόπι φράουλα και βάζουμε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα.
-
3
Στη συνέχεια βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
-
4
Αφού κρυώσει το γλυκό βάζουμε από πάνω τις φράουλες από το γλυκό του κουταλιού και προσθέτουμε και σιρόπι από το γλυκό ή έτοιμο σιρόπι φράουλας.
-
5
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για μισή ώρα και στη συνέχεια στο ψυγείο.
-
6
Καλό είναι να το αφήσουμε στο ψυγείο έως την επόμενη ημέρα.
-
7
Καλή επιτυχία!
Σχόλια