κύρια φωτογραφία συνταγής Tσιζκέικ με σοκολάτα νουτέλα (εύκολο)

Tσιζκέικ με σοκολάτα νουτέλα (εύκολο)

9 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 πακέτα μπισκότα ορεο (154 γρ. πακέτο)
  2. 80 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένο
  3. 400 γραμμάρια τυρί κρέμα (τύπου Philadelphia) με πλήρη λιπαρά
  4. 300 ml κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε σαντιγί)
  5. 300 γραμμάρια Nutella
  6. 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
  7. 2 κουταλάκια του γλυκού ζελατίνη
  8. 12 Ferrero Rocher (προαιρετικό) ή μπισκότα όρεο ή φρέσκα φρούτα για διακόσμηση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για τη βάση, bουτυρώστε ένα στρογγυλό ταψάκι 20 εκ. περίπου με αποσπώμενο πάτο, (ή στρώστε λαδόχαρτο σε κανονικό ταψάκι) και αφήστε το στην άκρη.

  2. 2

    Ανοίξτε τα μπισκότα και αφαιρέστε τη γέμιση. Θρυμματίστε τα στο multi, βάλτε τα σε μπολ, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και ανακατέψτε καλά να ενσωματωθούν.

  3. 3

    Πιέστε το μείγμα πάνω στη βάση του ταψιού και βάλτε το στο ψυγείο να παγώσει.

  4. 4

    Για το μείγμα cheesecake, bάλτε τις 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό σε ένα μικρό μπολ, προσθέστε στο ζελατίνη και τοποθετήστε το μπολ σε μια κατσαρόλα νερό που σιγοβράζει (μπεν μαρι).

  5. 5

    Βεβαιωθείτε ότι το νερό της κατσαρόλας δεν κοχλάζει ώστε να μπαίνει νερό στο μπολ με τη ζελατίνη. Μόλις διαλυθεί η ζελατίνη τη κατεβάζετε από τη φωτιά.

  6. 6

    Εν τω μεταξύ, σε άλλο μεγάλο μπολ χτυπήστε το τυρί μέχρι να γίνει λείο.

  7. 7

    Προσθέστε τη Nutella και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.

  8. 8

    Προσθέτετε τη διαλυμένη ζελατίνη αμέσως μόλις τη κατεβάσετε από τη φωτιά και χτυπάτε να ομογενοποιηθεί.

  9. 9

    Χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί τη προσθέτετε στο μείγμα νουτέλας και ανακατεύετε ελαφρά με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως και ομογενοποιηθεί στο μείγμα.

  10. 10

    Στρώνετε το μείγμα πάνω στη βάση μπισκότου, στρώστε τη με μια σπάτουλα στην επιφάνεια και αφήστε τη 5 ώρες περίπου να παγώσει. [αν έχετε χρόνο αφήστε τη και όλη τη νύχτα].

  11. 11

    Ξεφορμάρετε, κόβετε σε 12 κομμάτια το γλυκό, διακοσμήστε το με υλικά προτίμησής σας και σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

choco4roses
choco4roses @cook_8515256
στις